Gratuit
0 €/ lună
Pentru testarea fluxului de lucru sau gestionarea unui volum foarte redus.
- 25 tichete noi pe lună
- 1 căsuțe de e-mail active
- 1 automatizări active
- 5 articole publicate
- 0 utilizatori suplimentari
Abonamente transparente
Toate abonamentele includ fluxul esențial de asistență. Diferența constă în capacitatea disponibilă pentru fiecare companie.
0 €/ lună
Pentru testarea fluxului de lucru sau gestionarea unui volum foarte redus.
€1.99/ lună
Pentru persoane care lucrează pe cont propriu și echipe mici cu un singur canal.
€4.99/ lună
Pentru companii cu mai multe căsuțe de e-mail și mai multe automatizări.
€9.99/ lună
Pentru operațiuni cu un volum mai mare, mai multe canale și mai mulți colaboratori.
Proprietarul nu este considerat utilizator suplimentar. Limitele lunare pentru tichete se bazează pe data creării și includ toate stările.
Comparație completă
Alegeți în funcție de volumul pe care estimați că îl veți crea într-o lună calendaristică.
| Capacitate | Gratuit | De bază | Plus | Pro |
|---|---|---|---|---|
| Tichete create pe lună | 25 | 250 | 2,000 | 10,000 |
| Căsuțe de e-mail active | 1 | 1 | 3 | 10 |
| Automatizări active | 1 | 5 | 25 | 100 |
| Articole publicate | 5 | 50 | 500 | 5,000 |
| Utilizatori suplimentari | 0 | 0 | 0 | 5 |
| Portal pentru clienți | Da | Da | Da | Da |
| Acorduri privind nivelul serviciilor și rapoarte | Da | Da | Da | Da |
Cum se aplică limitele
Aflați ce se contorizează, când se resetează și ce se întâmplă când schimbați abonamentul.
Contorul se resetează în fiecare lună calendaristică. Închiderea sau redeschiderea unui tichet nu duce la contorizarea lui din nou.
Doar colaboratorii suplimentari sunt incluși în limita de cinci utilizatori a abonamentului Pro.
La trecerea la un abonament inferior, căsuțele de e-mail, regulile sau articolele care depășesc limita sunt suspendate; istoricul nu este șters.
Întrebări despre abonamente
Da. Măriți sau reduceți capacitatea pe măsură ce vi se schimbă nevoile.
Fiecare tichet este contorizat în funcție de data creării în luna calendaristică respectivă, indiferent de starea sa curentă.
Proprietarul este inclus întotdeauna. Utilizatorii suplimentari sunt disponibili în abonamentul Pro, în limita a cinci utilizatori.
Nu puteți crea sau activa alte elemente de acest tip până când nu eliberați capacitate sau nu treceți la un abonament superior.
Nu. Elementele care depășesc limita sunt suspendate temporar și pot fi reactivate, iar istoricul este păstrat.
Măriți capacitatea ori de câte ori crește volumul solicitărilor de asistență.