Bezpłatny
0 €/ miesiąc
Do testowania procesu lub obsługi bardzo małej liczby zgłoszeń.
- 25 nowych zgłoszeń miesięcznie
- 1 aktywnych skrzynek odbiorczych
- 1 aktywnych automatyzacji
- 5 opublikowanych artykułów
- 0 dodatkowych użytkowników
Przejrzyste plany
Każdy plan obejmuje podstawowy proces obsługi. Różnią się dostępnym limitem, dopasowanym do potrzeb firmy.
0 €/ miesiąc
Do testowania procesu lub obsługi bardzo małej liczby zgłoszeń.
€1.99/ miesiąc
Dla osób prowadzących jednoosobową działalność i małych zespołów korzystających z jednego kanału.
€4.99/ miesiąc
Dla firm z kilkoma skrzynkami odbiorczymi i większym zakresem automatyzacji.
€9.99/ miesiąc
Dla firm obsługujących większą liczbę zgłoszeń, kanałów i współpracowników.
Właściciel nie jest liczony jako dodatkowy użytkownik. Miesięczne limity zgłoszeń są określane na podstawie daty utworzenia i obejmują zgłoszenia o dowolnym statusie.
Pełne porównanie
Wybierz plan na podstawie przewidywanej liczby zgłoszeń tworzonych w miesiącu kalendarzowym.
| Limit | Bezpłatny | Podstawowy | Plus | Pro |
|---|---|---|---|---|
| Zgłoszenia utworzone w miesiącu | 25 | 250 | 2,000 | 10,000 |
| Aktywne skrzynki odbiorcze | 1 | 1 | 3 | 10 |
| Aktywne automatyzacje | 1 | 5 | 25 | 100 |
| Opublikowane artykuły | 5 | 50 | 500 | 5,000 |
| Dodatkowi użytkownicy | 0 | 0 | 0 | 5 |
| Portal klienta | Tak | Tak | Tak | Tak |
| Umowy SLA i raporty | Tak | Tak | Tak | Tak |
Jak stosowane są limity
Sprawdź, co jest uwzględniane, kiedy limity się odnawiają i co dzieje się po zmianie planu.
Licznik zeruje się na początku każdego miesiąca kalendarzowego. Zamknięcie lub ponowne otwarcie zgłoszenia nie powoduje ponownego naliczenia.
Do limitu pięciu użytkowników w planie Pro wliczają się tylko dodatkowi współpracownicy.
Po przejściu na niższy plan skrzynki odbiorcze, reguły lub artykuły przekraczające limit zostają zawieszone, ale historia nie jest usuwana.
Pytania dotyczące planów
Tak. W razie zmiany potrzeb można zwiększyć lub zmniejszyć limit.
Każde zgłoszenie jest przypisywane do miesiąca kalendarzowego na podstawie daty utworzenia, niezależnie od jego bieżącego statusu.
Właściciel jest zawsze uwzględniony. W planie Pro można dodać maksymalnie pięciu dodatkowych użytkowników.
Nie można utworzyć ani aktywować kolejnego elementu tego typu do czasu zwolnienia miejsca lub przejścia na wyższy plan.
Nie. Elementy przekraczające limit są odwracalnie zawieszane, a historia zostaje zachowana.
Zwiększaj limit wraz z rozwojem obsługi.