Toegang via beveiligde koppeling
Met de privétoken wordt alleen de beheerweergave van dat supportticket geopend.
- Geen gebruikersnaam of wachtwoord
- Afzonderlijke toegang per aanvraag
- Zichtbare referentie
Klantenserviceportaal
Elke aanvraag heeft een privékoppeling om het gesprek voort te zetten en de status te bekijken.
Met de privétoken wordt alleen de beheerweergave van dat supportticket geopend.
Klanten kunnen antwoorden van het team lezen en extra informatie toevoegen.
Wanneer een melding is opgelost, kan de klant deze sluiten of heropenen en de geboden ondersteuning beoordelen.
Nee. De klant gebruikt de persoonlijke link voor het supportticket.
Nee. De link geeft alleen toegang tot de bijbehorende aanvraag.
Ja, de klant kan ook reageren, de aanvraag sluiten en de dienstverlening beoordelen.
Test de volledige workflow met maximaal 25 nieuwe tickets per maand.